Skip to content

utánrendelés

A Marvel legnagyobb hősei képregénygyűjteményre!

EZEN AZ OLDALON SOROZATUNK KORÁBBAN
MEGJELENT LAPSZÁMAIT VÁSÁROLHATOD MEG.

  Kérjük, először add meg, hány különböző lapszámból
  szeretnél rendelni:

  Most részletezd, mely lapszámból hány páldányt kérsz:

  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:
  Lapszám:
  Rendelt mennyiség:

  Kérjük, mielőtt megadod adataid, ide kattintva olvasd el:


  A megrendelő adatai:

  A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező!

  Vezetéknév*:
  Keresztnév*:
  Cégnév:
  Adószám*:
  Irányítószám*: Város*:
  Utcanév*:
  Közterület típusa*: Házszám*:
  Épület: Lépcsőház: Emelet: Ajtó:
  Telefon*:
  E-mail cím*:
  E-mail cím
  megerősítése*:


  Szállítás

  Kérjük jelöld be, hogy a fenti címre, vagy Postapontra kéred csomagjaid. Ha a Postapontot választod, a kattintás után térképes keresőnkben keresd ki, hova szállítsunk!

  Szállítás a fenti címre
  Szállítás a fenti címre
  Szállítás Postapontra
  Szállítás Postapontra
  Irányítószám:  NYILATKOZATOK

  Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom.*
  Emellett határozottan kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.

  (Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezt a dokumentumot elolvasod és elfogadod!)

  Az "Általános adatvédelmi tájékoztatót" elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.

  A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozatait elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheti.

  A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.

  Az előfizetés szabályai

  A sorozatra korlátozott ideig, 2021.12.31-ig indítható előfizetés az első négy lapszám valamelyikétől.  Az 1. számtól indított előfizetésnél az első csomagban az 1., 2. és 3. számot küldjük 2.485 Ft-ért. A második csomagban a 4. és 5. szám található, az ára 5.780 Ft.  A 2. számtól indított előfizetésnél az első csomagban a 2. és 3. számot küldjük 1.990 Ft-ért. A második csomagban a 4. és 5. szám található, az ára 5.780 Ft.  A 3. számtól indított előfizetésnél az első csomagban a 3., 4. és 5. számot küldjük 5.780 Ft-ért.  A 4. számtól indított előfizetésnél az első csomagban a 4. és 5. számot küldjük 2.890 Ft-ért.  A következő küldemény minden esetben a 6. és 7. számot tartalmazza, ára 5.780 Ft. Innen kezdve minden alkalommal két lapszámot küldünk, 5.780 Ft-ért. A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül. A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. végzi. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.  Az 1., 3. és 4. előfizetői csomagban a lapszámok mellett előfizetői ajándékot küldünk:
  • az 1. küldeményben egy ingyenes lapszám, egy Marvel-poszter valamint egy utazóbögre található 
  • 3. küldeményben egy Marvel-pólót küldünk;
  • az 4. előfizetői csomagban érkezik egy különleges Rozsomák-karóra.
  Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról. A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük.  Az előfizetés adatai nyomon követhetők az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen. További kérdés esetén a marvel@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk. Az előfizetés bármikor lemondható.

  Az utánrendelés szabályai

  A Marvel Legnagyobb Hősei Képregénygyűjtemény már megjelent kötetei utánrendelésben is megvásárolhatók a készlet erejéig.

  Utánrendelésben az egyes részek ára:

  1. szám: 990 Ft
  2. szám: 1990 Ft
  3. és későbbi számok: 2990 Ft/szám.

  A megvásárolt számok házhoz szállításának díja: 799 Ft két lapszámonként. (Azaz 1 vagy 2 db kötet vásárlása esetén 799 Ft, 3-4 kötet vásárlása esetén 1.598 Ft stb.)

  Utánrendeléskor a megvásárolni kívánt kötetek és a szállítási díj értékét előre kell kifizetni! A fizetést az alábbi módokon teljesítheted:

  Bankkártyával: az elofizetes.suvet.hu címen elérhető online ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül (a belépéshez szükséges adatokat kérd az ügyfélszolgálatunktól a marvel@suvet.hu címen).

  Átutalással: az Hachette Fascicoli S.r.l. 13700016-07753008-00000000 számlaszámára (az utalás közleményében feltüntetendő rendelési azonosítót kérd ügyfélszolgálatunktól a marvel@suvet.hu címen).

  Csekken: a rendelésben megadott címre sárga csekket küldünk.

  A megrendelt számok és a szállítási díj kifizetése után 14 napon belül juttatjuk el csomagot a vásárlónak a Magyar Posta segítségével.

  Az utánrendelés részletes feltételei a honlapunkon megtalálható ÁSZF-ben olvashatók el. További tájékoztatás a marvel@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/1-358-6633-as számon kapható az ügyfélszolgálatunktól.

  Az előfizetők az előfizetésük kezdő lapszáma előtt megjelent számokat szállítási díj fizetése nélkül rendelhetik meg.